Lasi-iglulla varustettuja uniikkeja, moderneja huoneita Lapin sydämessä

Iglumme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä. Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista, revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Revontulivahtimme herättää sinut, jos satut nukahtamaan. Ennen unia voit kylpeä saunassamme ja nauttia ulkoilmaporealtaastamme – olipa ulkona hyytävä pakkanen tai kesäinen yötön yö.

Seitsemän iglun kokonaisuutemme sijaitsee rauhallisella Pyhätunturilla, Suomen Lapissa, kaukana kaikesta, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä, turvallisesti lähellä palveluita.

Suomalaista ja pohjoismaalaista muotoilua

Ekologiset ja matalaenergiset iglumme ovat myös skandinaavisen, lähinnä  suomalaisen designin elämys. Sisustuksessa vilahtelevat tunnetut brändit: Alvar Aalto, Marimekko, Tapio Anttila, Hanna Korvela, Iittala, Hackman, Fiskars ja Jensen.

Iglujen varustelu ja palvelut

Iglumme ovat kooltaan 32m² ja niissä voi yöpyä 2 – 4 henkilöä. Lasikaton alla moottoroiduissa sängyissä on tilaa kahdelle, Tapio Anttilan suunnittelemasta vuodesohvasta löytyy puolestaan lisävuode kahdelle hengelle. 

Jokaisessa iglussa on oma wc, suihku, televisio ja tasokkaasti varustettu minikeittiö, josta löytyvät:

  • jääkaappi,
  • keittolevyt
  • astiat ja aterimet,
  • vedenkeitin,
  • mikroaaltouuni ja
  • astianpesukone.

Sauna & Grillikota

Voit täydentää elämystäsi varaamalla käyttöösi myös suomalaisen saunan ja ulkoporealtaan, tai viettämällä iltaa grillikodassamme, joka on vapaassa käytössä, aivan huoneidemme vieressä.


Luontoa kunnioittaen

Iglumme on rakennettu lapin hirrestä, joka on ekologinen, hengittävä, ja huoneilman kannalta positiivinen rakennusmateriaali. Rakennuksessa on huomioitu energiaratkaisut ja materiaalivalinnat, jotta on saatu mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Iglujen katolla on aurinkoenergiankeruujärjestelmä, ja lämmityksen pääosa toteutetaan maalämmöllä.

Ostamme ainoastaan vihreää energiaa uusiutuvista lähteistä, ja pyrimme päivittäisissä toimissamme aina kunnioittamaan ekologisia arvoja, lapin luontoa, ja sen jatkuvuutta.

Tee varaus nyt – olemme auki vuoden jokaisena päivänä!