fbpx

Pyhä Igloos


Lasi-iglulla varustettuja design-huoneita
Pyhällä, Lapin sydämessä.
Siirry varaamaan

Igluhuoneissa on
myös minikeittiö


Valmista aamiaiset ja
muut ateriat keittiössä.
Lue varustelusta

Pyhä on Rovaniemen
lähin tunturikeskus


Tutustu Pyhän tarjontaan ja
moniin mahdollisuuksiin.
Lue lisää
Varaa huone lasi-iglulla

Majoitu Pyhällä

Iglumme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä. Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista, revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit  ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Ennen unia  voit kylpeä saunassamme ja nauttia ulkoilmaporealtaastamme – olipa ulkona hyytävä pakkanen tai kesäinen yötön yö.
Varaa iglumajoitus
Lisätietoa iglujen varustelusta

Täydellisesti varustetut huoneet

Igluhuoneistomme on varustettu kaikella mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan. Käytössäsi on mm. minikeittiö, astiastot ja langaton verkko. Huoneisiin sisäänkäynti suoraan ulkoa.
Lue lisää huoneista
Lisätietoa designista

Laadukkaat materiaalit

Olemme panostaneet myös huoneidemme sisustukseen ja tyyliin. Huoneemme on sisustettu pääosin suomalaisilla designklassikoilla ja laadukkaalla astiastolla.
Lue lisää sisustuksesta
Rentoudu saunassa ja porealtaassa

Nauti saunasta ja ulkoporealtaasta

Ota lomastasi kaikki irti ja varaa yksityiskäyttöösi sauna ja ulkoporeallas jossa viihtyy mukavasti neljä henkilöä. Sauna on varattavissa ympäri vuoden.
Varaa sauna ja poreallas
Asiakkaiden käytössä oleva grillikota

Grillikota

Asukkaidemme vapaassa käytössä on grillikota, jonka katossa on lasi-ikkunoita. Kodan voi halutessa varata myös kokonaan yksityiskäyttöön.
Varaa grillikota
Pyhätunturin monet mahdollisuudet

Helposti kansallispuiston reiteille ja laskettelemaan

Sijaintimme on täydellinen majoittumiseen Pyhällä, koska Pyhä-Luoston kansallispuiston monipuoliset vaellus- ja retkeilyreitit, hiihtoladut, pyöräily- ja kelkkareitit lähtevät aivan iglujemme vierestä. Pyhän laskettelukeskuksen perhehissille on matkaa alle 50 metriä. Luontokeskus Naava ja lähin kauppakin sijaitsee vain 600 metrin päässä. Meillä majoittuessa et tarvitse liikkua autolla.
Lue lisää Pyhä-Luostosta
Vuokraa moottorikelkka, sähköpyörä tai lumikenkiä

Vuokraa pyörä, kelkka tai auto

Meiltä saat vuokrattua sähköavusteisen polkupyörän, auton, pikkubussin tai moottorikelkan juuri sinä päivänä, kun tarvitset sitä, eikä sinun tarvitse vuokrata autoa tai kelkkaan koko loman ajaksi. Näin voit helposti pienentää lomasi hiilijalanjälkeä.
Varaa kesäretket verkkokaupasta

Kesäaktiviteetit Pyhällä

Pyhä-Luosto tarjoaa kesäisin mahtavat puitteet retkeilylle, mutta myös paljon ohjattuja retkiä ja aktiviteetteja. Tutustu ja varaa laadukkaat retket kätevästi sivuiltamme.
Varaa kesäretket
Varaa talviretket kätevästi verkkokaupasta

Pyhän monipuoliset talviretket

Pyhätunturi tarjoaa paljon erilaisia laadukkaista talviretkiä ja -aktiviteetteja. Rakenna oma talvilomasi ja varaa retkiä kätevästi sivuiltamme.
Varaa talviretket

Revontulihälytys!

Seuraa meitä

#pyhaigloos #pyhäigloos
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?