fbpx

Pyhä Igloos


Lasi-iglulla varustettuja desing-huoneita
Pyhällä, Lapin sydämessä.
Siirry varaamaan

Pyhä Igloos


Lasi-iglulla varustettuja desing-huoneita
Pyhällä, Lapin sydämessä.
Siirry varaamaan
Varaa huone lasi-iglulla

Majoitus Pyhätunturilla

Iglumme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä. Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista, revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit  ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Ennen unia  voit kylpeä saunassamme ja nauttia ulkoilmaporealtaastamme – olipa ulkona hyytävä pakkanen tai kesäinen yötön yö.
Varaa iglu-majoitus
Lisätietoa iglujen varustelusta

Täydellisesti varustetut huoneet

Igluhuoneistomme on varustettu kaikella mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan. Käytössäsi mm. on minikeittiö, astiastot ja langaton verkko.
Lue lisää huoneista
Lisätietoa designista

Laadukkaat materiaalit

Olemme panostaneet myös huoneidemme sisustukseen ja huoneemme on sisustettu pääosin suomalaisilla designklassikoilla.
Lue lisää sisustuksesta
Rentoudu saunassa ja porealtaassa

Nauti saunasta ja ulkoporealtaasta

Ota lomastasi kaikki irti ja varaa yksityiskäyttöösi sauna ja ulkoporeallas jossa viihtyy mukavasti neljä henkilöä. Sauna on varattavissa ympäri vuoden.
Varaa sauna
Asiakkaiden käytössä oleva grillikota

Grillikota

Asukkaidemme vapaassa käytössä on myös grillikota, jonka katossa on lasi-ikkunoita. Kodan voi halutessa varata myös yksityiskäyttöön.
Varaa grillikota
Pyhätunturin monet mahdollisuudet

Helposti kansallispuiston reiteille ja laskettelemaan

Sijaintimme on täydellinen, koska Pyhä-Luoston kansallispuiston monipuoliset vaellus.- ja retkeilyreitit, hiihtoladut, pyöräily- ja kelkkareitit lähtevät aivan iglujemme vierestä. Pyhän laskettelukeskuksen perhehissille on matkaa alle 50 metriä. Luontokeskus Naava ja lähin kauppakin sijaitsee vain 600 metrin päässä.
Lue lisää Pyhä-Luostosta
Varaa talviretket kätevästi verkkokaupasta

Pyhän monipuoliset talviretket

Pyhätunturi tarjoaa paljon erilaisia laadukkaista talviretkiä ja -aktiviteetteja. Rakenna oma talvilomasi ja varaa retkiä kätevästi sivuiltamme.
Varaa talviretket
Varaa kesäretket verkkokaupasta

Kesäaktiviteetit Pyhällä

Pyhä-Luosto tarjoaa kesäisin mahtavat puitteet retkeilylle, mutta myös paljon ohjattuja retkiä ja aktiviteetteja. Tutustu ja varaa laadukkaat retket kätevästi sivuiltamme.
Varaa kesäretket
Vuokraa auto Pyhältä

Vuokraa auto käyttöösi

Meiltä saat vuokrattua auton, pikkubussin tai moottorikelkan juuri sinä päivänä, kun tarvitset sitä, eikä sinun tarvitse vuokrata autoa tai kelkkaan koko loman ajaksi. Näin voit helposti pienentää lomasi hiilijalanjälkeä.
Autonvuokraus
Pyhän reaaliaikainen

Tutustu huoneeseen virtuaalisesti

Seuraa meitä

#pyhaigloos #pyhäigloos
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?