Parhaat hinnat suoraan sivuiltamme

Katso tarjoukset

Pyhä Igloos


Laadukkaita design-huoneita, joissa on iglumainen lasiosa,
Pyhän sydämessä.
Siirry varaamaan

Huoneissa on
oma keittiö


Voit hemmotella itseäsi ja läheisiäsi
 valmistamalla ateriat itse.
Lue varustelusta
Varaa huone lasi-iglulla

Majoitu Pyhällä

Huoneemme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä. Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista. Revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit  ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Ennen unia voit kylpeä saunassamme ja nauttia ulkoilmaporealtaastamme – olipa ulkona hyytävä pakkanen tai kesäinen yötön yö.
Varaa majoitus
Lisätietoa iglujen varustelusta

Täydellisesti varustetut huoneet

Laadukkaat designhuoneemme on varustettu kaikella mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan. Käytössäsi on mm. minikeittiö, astiastot ja langaton verkko. Huoneisiin on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa.
Lue lisää huoneista
Lisätietoa designista

Laadukkaat materiaalit

Olemme panostaneet huoneidemme sisustukseen ja tyyliin. Huoneemme on sisustettu pääosin suomalaisilla designklassikoilla ja laadukkaalla astiastolla.
Lue lisää sisustuksesta
Rentoudu saunassa ja porealtaassa

Tervetuloa pyöräilijä!

Pyhä Igloos on pyöräilijän ykkösvalinta! Olemme itsekin innokkaita pyöräilyn eri lajien harrastajia, joten saat meiltä parhaat vinkit alueella harrastamiseen.
Meiltä löydät mm. lukollisen varaston pyörien säilytykseen, pyöränpesupaikan sekä mahdollisuuden omien ajovarusteiden pesuun. Sijaitsemme aivan Pyhän keskustassa, josta on helppo lähteä pyöräilemään sekä käyttämään muita alueen palveluita!
Bikeland.fi
Asiakkaiden käytössä oleva grillikota

We Speak Gay

Olemme osa sateenkaariystävällistä We Speak Gay -yhteisöä. Sitoudumme kohtelemaan kaikkia työntekijöitä ja asiakkaita kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti sukupuoleen, ihonväriin, rotuun, ikään, kansalaisuuteen, uskontoon, kulttuuriin tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Yhteisön tavoitteena on rakentaa Suomesta empaattisempi ja osallistavampi, maailman sateenkaariystävällisin maa!
We Speak Gay
Pyhätunturin monet mahdollisuudet

Pyhän parhaimpia sijainteja - helposti rinteeseen, ladulle ja kansallispuiston reiteille

Keskeinen sijaintimme on täydellinen majoittumiseen Pyhällä, sillä Pyhä-Luoston kansallispuiston monipuoliset vaellus- ja retkeilyreitit, hiihtoladut sekä pyöräily- ja kelkkareitit lähtevät aivan iglujemme vierestä. Pyhän laskettelukeskuksen perhehissille on matkaa noin 50 metriä. Pyhän keskusta ja lähin kauppa ovat lyhyen kävelymatkan päässä.  Majoittuessasi meillä voit siis huoletta jättää auton parkkiin vierailusi ajaksi. Myös julkisella liikenteellä pääset näppärästi meille Rovaniemeltä ja Kemijärveltä. 
Lue lisää Pyhä-Luostosta
Vuokraa moottorikelkka, sähköpyörä tai lumikenkiä

Vuokraa sähköpyörä, kelkka tai sähköauto

Meiltä saat vuokrattua sähköavusteisen paksupyörän tai sähköauton juuri sinä päivänä, kun tarvitset sitä. Näin voit helposti pienentää lomasi hiilijalanjälkeä.
Varaa kesäretket verkkokaupasta

Kesäaktiviteetit Pyhällä

Pyhä-Luosto tarjoaa kesäisin mahtavat puitteet omatoimiselle retkeilylle. Jos haluat päästä pintaa syvemmälle, tarjolla on myös vankalla paikallistuntemuksella ohjattuja retkiä ja aktiviteetteja. Tutustu ja varaa laadukkaat kokemukset kätevästi sivuiltamme.
Varaa kesäretket
Varaa talviretket kätevästi verkkokaupasta

Pyhän monipuoliset talviretket

Pyhällä on upea valikoima laadukkaita talviretkiä ja -aktiviteetteja. Rakenna oma unelmien lomasi ja varaa retket näppärästi sivuiltamme.
Varaa talviretket

Revontulihälytys!

Mökki Pyhällä

Vuokraa lemmikkiystävällinen kelomökki.
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?