Aktiviteetit ja vuokravälineet

Pyhätunturin alue on täynnä nähtävää ja koettavaa, ja Pyhä Igloos yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, kokemuksia sekä vuokravälineitä moottorikelkasta pakettiautoon. Kauppamme on tehty mahdollisimman helpoksi – valitse vain aktiviteetit ja suorita turvallinen online-maksu, sen jälkeen kaikki on valmista matkaasi varten.

Omilta sivuiltaan löytyvät talvi- kesä- sekä ympärivuotiset aikataulut. Lisäksi auto- ja kulkuneuvovuokrat ovat omalla sivullaan. Voit myös käyttää sivuston päävalikkoa. Varaa haluamasi aktiviteetit, ja siirry kassalla.

Huom! Jokainen aktiviteetti sisältää useita noutopaikkavaihtoehtoja – olethan tarkkana että valitset oikean paikan. Kaikissa aktiviteeteissa on vaihtoehtona noutopaikaksi Pyhä Igloos, jolloin nouto tapahtuu huoneeltasi.

Lapin klassikkoretkistä aina uusiin ainutkertaisiin kokemuksiin, yhteystyökumppaneidemme valikoima on mahtava. Jos etsit ryhmämatkoja tai kustomoituja aktiviteetteja, ota yhteyttä niin autamme parhaamme mukaan.