Suomalaista ja pohjoismaista muotoilua

Iglujen kalusteet kuuluisien suunnittelijoiden tuotantoa

Alvar Aalto

Iglujemme ruokapöytä tuoleineen,  naulakko ja matkalaukkutaso ovat Alvar Aallon suunnittelemia klassikoita ja kuuluvat suomalaisen Artekin valikoimaan.

Lisää Alvar Aallosta: alvaraalto.fi.

Tapio Anttila

Nerokas vuodesohvamme on puolestaan monipuolisen, kauneuden ja käytännöllisyyden yhdistämän muotoilijan, Tapio Anttilan käsialaa.

Lisää Tapio Anttilasta: tapioanttila.com.

Jensenin moottorisänky

Skandinaavisen lisänsä iglujemme sisustukseen tuo moottoroitu, laadukas, norjalainen Jensen-sänky. Jensen on yksi johtavista skandinaavisista patjan valmistajista. Jensen-sänkyjen mukavuus perustuu vyöhykejärjestelmään, jonka ansiosta vuode joustaa ja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista. Huipputekniikan lisäksi Jensenin sängyissä on panostettu designiin: sänky saa olla paitsi mukava myös huipputyylikäs. Myös ympäristö ja kestävän kehityksen periaatteet on huomioitu sänkyjen valmistuksessa. Suurin osa tuotteista on saanut Joutsenmerkin, ja kaikki Jensen-patjat on valmistettu raaka-aineista, jotka on hyväksytty Öko-Tex 100:n mukaisesti. 

Lue lisää Jensenistä: jensen-beds.com/fi/.

Secto-valaisimet - puun ja designin yhdistelmä

Secto-valaisimemme ovat puolestaan saavuttaneet myös suomalaisen klassikkovalaisimen maineen. Sectovalaisimet vastasivat haasteeseen, jossa sisustukseen etsittiin  puun ja selkeän designin yhdistävää valaisinta. Sekä riippuvalaisin että jalkalaput igluissamme kuuluvat Secto-tuoteperheeseen.

Lue lisää Sectosta: sectodesign.fi.

Tekstiilit

Marimekko

Vuodesohvan kankaat ovat puolestaan suomalaisuuden ikonin, Marimekon designia.

Lisää Marimekosta: marimekko.com.

Hanna Korvela

Hanna Korvelan muotoilu on puolestaan peräisin inhimillisistä aistimuksista ja niiden kunnioittamisesta.  Olohuoneen paperinarumatto edustaa igluissamme hänen tuotantoaan.

Lisää Hanna Korvelasta: hannakorvela.fi.

Astiat ja aterimet Iittalan, Hackmannin ja Fiskarsin tuotantoa

Iglujemme astiastot tulevat Iittalalta, jonka suunnittelu kulmakiviä ovat aina olleet laatu, esteettisyys ja toiminnallisuus. Olemme valinneet igluihimme korkealuokkaisen Ultima Thule  ja Taika-astiaston. Astiastoa täydentävät Hackmanin hienostuneet Carelia-aterimet. Ja tietysti jokaisesta iglusta löytyvät Fiskars-sakset.

Lisää Iittalasta, Hackmanista ja Fiskarsista:

iittala.fi
hackman.fi
fiskars.fi

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Lisätietoja OK - sulje ilmoitus En hyväksy