Suomalaista ja pohjoismaista muotoilua

Huoneidemme kalusteet ovat kuuluisien suunnittelijoiden tuotantoa.

Kalusteet

Alvar Aalto

Ruokapöytä tuoleineen,  naulakko ja matkalaukkutaso ovat Alvar Aallon suunnittelemia klassikoita ja kuuluvat suomalaisen Artekin valikoimaan.

Lisää Alvar Aallosta: alvaraalto.fi.

Tapio Anttila

Nerokas vuodesohvamme on puolestaan monipuolisen, kauneuden ja käytännöllisyyden yhdistämän muotoilijan, Tapio Anttilan käsialaa.

Lisää Tapio Anttilasta: tapioanttila.com.

Jensenin moottorisänky

Skandinaavisen lisänsä huoneiden sisustukseen tuo moottoroitu, laadukas, norjalainen Jensen-sänky. Jensen on yksi johtavista skandinaavisista patjan valmistajista. Jensen-sänkyjen mukavuus perustuu vyöhykejärjestelmään, jonka ansiosta vuode joustaa ja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista. Huipputekniikan lisäksi Jensenin sängyissä on panostettu designiin: sänky saa olla paitsi mukava myös huipputyylikäs. Myös ympäristö ja kestävän kehityksen periaatteet on huomioitu sänkyjen valmistuksessa. Suurin osa tuotteista on saanut Joutsenmerkin, ja kaikki Jensen-patjat on valmistettu raaka-aineista, jotka on hyväksytty Öko-Tex 100:n mukaisesti. 

Lue lisää Jensenistä: jensen-beds.com/fi/.

Secto-valaisimet - puun ja designin yhdistelmä

Secto-valaisimemme ovat saavuttaneet suomalaisen klassikkovalaisimen maineen. Secto Design vastasi haasteeseen, jossa sisustukseen etsittiin  puun ja selkeän designin yhdistävää valaisinta. Sekä riippuvalaisin että jalkalamput kuuluvat Secto-tuoteperheeseen.

Lue lisää Sectosta: sectodesign.fi.

Tekstiilit

Marimekko

Vuodesohvan kankaat ovat puolestaan suomalaisuuden ikonin, Marimekon designia.

Lisää Marimekosta: marimekko.com.

Hanna Korvela

Hanna Korvelan muotoilu on peräisin inhimillisistä aistimuksista ja niiden kunnioittamisesta.  Olohuoneen paperinarumatto edustaa hänen tuotantoaan.

Lisää Hanna Korvelasta: hannakorvela.fi.

Astiat ja aterimet Iittalan, Hackmannin ja Fiskarsin tuotantoa

Astiastot tulevat Iittalalta, jonka suunnittelu kulmakiviä ovat aina olleet laatu, esteettisyys ja toiminnallisuus. Olemme valinneet korkealuokkaisen Ultima Thule  ja Taika-astiaston. Astiastoa täydentävät Hackmanin hienostuneet Carelia-aterimet.

Lisää Iittalasta ja Hackmanista:

iittala.fi
hackman.fi

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?