fbpx

Suomalaista ja pohjoismaista muotoilua

Iglujen kalusteet ovat kuuluisien suunnittelijoiden tuotantoa.

Kalusteet

Alvar Aalto

Iglujemme ruokapöytä tuoleineen,  naulakko ja matkalaukkutaso ovat Alvar Aallon suunnittelemia klassikoita ja kuuluvat suomalaisen Artekin valikoimaan.

Lisää Alvar Aallosta: alvaraalto.fi.

Tapio Anttila

Nerokas vuodesohvamme on puolestaan monipuolisen, kauneuden ja käytännöllisyyden yhdistämän muotoilijan, Tapio Anttilan käsialaa.

Lisää Tapio Anttilasta: tapioanttila.com.

Jensenin moottorisänky

Skandinaavisen lisänsä iglujemme sisustukseen tuo moottoroitu, laadukas, norjalainen Jensen-sänky. Jensen on yksi johtavista skandinaavisista patjan valmistajista. Jensen-sänkyjen mukavuus perustuu vyöhykejärjestelmään, jonka ansiosta vuode joustaa ja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista. Huipputekniikan lisäksi Jensenin sängyissä on panostettu designiin: sänky saa olla paitsi mukava myös huipputyylikäs. Myös ympäristö ja kestävän kehityksen periaatteet on huomioitu sänkyjen valmistuksessa. Suurin osa tuotteista on saanut Joutsenmerkin, ja kaikki Jensen-patjat on valmistettu raaka-aineista, jotka on hyväksytty Öko-Tex 100:n mukaisesti. 

Lue lisää Jensenistä: jensen-beds.com/fi/.

Secto-valaisimet - puun ja designin yhdistelmä

Secto-valaisimemme ovat puolestaan saavuttaneet myös suomalaisen klassikkovalaisimen maineen. Sectovalaisimet vastasivat haasteeseen, jossa sisustukseen etsittiin  puun ja selkeän designin yhdistävää valaisinta. Sekä riippuvalaisin että jalkalaput igluissamme kuuluvat Secto-tuoteperheeseen.

Lue lisää Sectosta: sectodesign.fi.

Tekstiilit

Marimekko

Vuodesohvan kankaat ovat puolestaan suomalaisuuden ikonin, Marimekon designia.

Lisää Marimekosta: marimekko.com.

Hanna Korvela

Hanna Korvelan muotoilu on puolestaan peräisin inhimillisistä aistimuksista ja niiden kunnioittamisesta.  Olohuoneen paperinarumatto edustaa igluissamme hänen tuotantoaan.

Lisää Hanna Korvelasta: hannakorvela.fi.

Astiat ja aterimet Iittalan, Hackmannin ja Fiskarsin tuotantoa

Iglujemme astiastot tulevat Iittalalta, jonka suunnittelu kulmakiviä ovat aina olleet laatu, esteettisyys ja toiminnallisuus. Olemme valinneet igluihimme korkealuokkaisen Ultima Thule  ja Taika-astiaston. Astiastoa täydentävät Hackmanin hienostuneet Carelia-aterimet. Ja tietysti jokaisesta iglusta löytyvät Fiskars-sakset.

Lisää Iittalasta, Hackmanista ja Fiskarsista:

iittala.fi
hackman.fi
fiskars.fi

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?