fbpx

Huoneiden varustelu

Pyhä Igloos on erikoismajoituskohde aivan Pyhätunturin kupeessa ja olemme vaihtoehto perinteiselle hotellimajoitukselle. 

Kaikissa tyylikkäästi sisustetuissa ja kattavasti varustelluissa huoneissamme on myös ns. revontuli-ikkuna, eli kaikki mitä tarvitset onnistuneelle Lapin lomalle.

Tilavat huoneemme ovat kooltaan 32m² ja niissä voi yöpyä 2 – 4 henkilöä. Jokaisessa huoneessa on iglumainen lasikatto, jonka alla olevassa moottoroidussa sängyssä on tilaa kahdelle, Tapio Anttilan suunnittelemasta vuodesohvasta löytyy puolestaan lisävuode kahdelle hengelle. 

Omat lakanat ja pyyhkeet voit jättää kotiin ja nauttia valmiiksi pedatuista sängyistä ja pehmeistä, valkoisista pyyhkeistämme.

Ikkunat voi halutessa peittää pimennysverhoilla, josta on iloa varsinkin kesällä kun Lapissa vallitsee yötön yö. Jokaiseen huoneeseen on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa. 

Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone (suihku + wc), televisio, kuivauskaappi ja tasokkaasti varustettu minikeittiö, jonka varusteluun kuuluu:

  • jääkaappi
  • keittolevyt
  • astiat ja aterimet
  • vedenkeitin
  • kahvinkeitin
  • mikroaaltouuni
  • astianpesukone
  • sammutuspeite

Tutustu huoneeseen virtuaalisesti

Liiku ja vaihda katselusuuntaa hiirtä käyttäen.

Jokaisessa huoneessa 
oma wc ja suihku.
Minikeittiö astioineen.
Tarjolla myös kahvia, teetä ja kaakaota.
Moottorisoitu
Jensen-sänky.
Huoneistokohtainen
ilmastointi.
Taivasnäköala.
Ilmainen WiFI. Nettiliittymämme on toteutettu valokuidulla.
Taulutelevisio antenniverkon
kanavilla.

Talvikaudella potkukelkkoja yhteiskäytössä.

Huoneistokohtainen sisäänkäynti
suoraan ulkoa.

Vastaanotossa pyykinpesukone ja kuivausrumpu vapaasti käytettävissä. 

Ilmainen sähköauton
lataus majoitusasiakkaillemme.

Voit varata sekä maksaa huoneen
ja lisäpalvelut verkossa.

Suomalaista ja pohjoismaalaista muotoilua

Ekologiset ja matalaenergiset täysin varustellut huoneemme ovat myös skandinaavisen, lähinnä suomalaisen designin elämys. Sisustuksessa vilahtelevat tunnetut brändit: Alvar Aalto, Marimekko, Tapio Anttila, Hanna Korvela, Iittala, Hackman, Fiskars ja Jensen.

Lue lisää sisustuksesta

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?