fbpx

Pyhäigloosin majoitustarjoukset ja -paketit

Tältä sivulta löydät erilaisia kampanjatuotteitamme, kuten majoitustarjouksia ja erilaisia majoituspaketteja, joissa saat etua esim. välinevuokrauksesta. Tarjoukset ovat ovat voimassa rajoitetuille ajanjaksoille ja niitä voi olla rajoitetusti saatavilla.

Yhden vuorokauden varaukset ja muut ajankohdat voi varata täältä.

Ongelmia varauksessa? 

Varauskoneella voit tehdä varauksen samalle päivälle viimeistään klo 12.00 mennessä, Tämän jälkeen voit tiedustella majoitustilannetta puhelimitse vastaanotostamme +358 400 448 160. 
Varauskalenteri näyttää saatavuuden haluamallesi ajankohdalle, mutta ilmoittaa ettei pysty varaamaan tarvittavia resursseja? Tässä tapauksessa pyydämme olemaan yhteydessä vastaanottomme, jotta voimme tarkistaa tarkan saatavuuden, kiitos. 
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 ja uloskirjautuminen klo 12.00.
Myöhäinen uloskirjautuminen saatavuuden mukaan 10€/tunti.

Varaa majoituksen lisäksi myös lisäpalveluita

Täydennä iglumajoitusta lisäpalveluillamme. Voit valita lisää palveluitamme myös ostoskorisivustolla.

Vuokraa sauna, ulkoporeamme & elämystila ja kota

Ota kaikki ilo irti lomastasi ja varaa käyttöösi perinteinen saunamme ja sen yhteydessä oleva ulkoporeamme. Tilaa saunassa ja altaassa on neljälle vieraalle, mutta takalla ja keittiöllä varustettu elämystila mahdollistaa iloisen illanvieton jopa kymmenen hengen porukalle. Yli neljän hengen ryhmille minimivaraus on kolme tuntia. Saunavaraus verkosta onnistuu, kun haluttuun vuoroon on aikaa vähintään kuusi tuntia. Soitathan meille +358 400 448 160, mikäli haluat kylpemään ripeämmällä aikataululla, niin tarkistamme tilanteen. Tuothan mukanasi omat pyyhkeet, juotavat ja naposteltavat. 

Saunan ja kodan vuokraus ei edellytä meillä majoittumista. Henkilökuntamme opastaa saunan ja poreammeen käyttöön.

Välinevuokraus

Meiltä voit vuokrata myös välineitä liikkumiseen

Meiltä voit vuokrata kätevästi myös välineitä kesäaktiviteetteihin.

Täydennä lomaasi varaamalla käyttöösi sähköavusteiset läskipyörät ja tutustut kätevästi Pyhätunturiin. Kaikki nämä varusteet ovat Pyhä Igloosin omistamia, joten nämä välineet saat käyttöösi suoraan paikan päältä.

Lahjakortit

Ilahduta elämyslahjakortilla

Ilahduta elämyslahjakortilla jolla voi maksaa majoituksen sekä muut omat oheispalvelumme ja välinevuokraukset.

Lapin kesä kutsuu retkille

Laadukkaat aktiviteetit valituilta yhteistyökumppaneiltamme.

Pyhän kesäretket

Kesäaktiviteetit

Tutustu kesäkauden ohjelmavalikoimaan.
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?