fbpx

Saapuminen Pyhätunturille

Pyhätunturi on keskellä puhdasta Lapin luontoa ja meille on helppoa tulla.

Helsinki-Kemijärvi-Pyhätunturi yöjunalla

Ekologinen ja erittäin mukava vaihtoehto on myös saapua Kemijärvelle yöjunalla. Helsinki-Kemijärvi -linja palvelee sekä julkisilla että auton kanssa liikkuvia matkustajia. Liput voi lunastaa VR:n internetsivuilta. Junan saavuttua Kemijärvelle lähtee asemalta bussin vakiovuoro jolla pääset Pyhätunturiin. Bussiliput voi ostaa Matkahuollolta, tai suoraan bussista.

Rovaniemen lentokentältä

Rovaniemen lentokenttä on lähin Pyhätunturille saapuessa. Helsingistä on ympäri vuoden erittäin hyvä lentoyhteydet Rovaniemelle. Reittilentoja Rovaniemelle operoivat Finnair ja Norwegian. Rovaniemeltä matka Pyhälle voi jatkua monella tapaa.

Rovaniemi-Pyhä-Luosto SkiBus

Helppo ja edullinen tapa saapua Pyhätunturiin on SkiBus-vuoro. Löydät tämän linjan aikataulut tästä osoitteesta: pyha.fi

On aina suositeltavaa varata SkiBus-liput etukäteen Matkahuollon kautta. Huom: Jos saavut SkiBussilla, on bussin päätepysäkki normaalisti Ski-inn Pyhätunturin edessä. Kuljettajalta voi kuitenkin pyytää pysähdystä Pyhä Igloosin edessä ilman lisämaksua. Myös takaisin menevän kuljetuksen voit sopia kuljettajan kanssa jo tullessa.

Taksi

Taksikuljetus on saatavilla lentokentältä, ja voit myös tilata edullisen lentokenttäkuljetuksen paikallisilta taksiyrittäjiltä.

Vuokra-auto

Meillä on sähköauto, jonka voit vuokrata vuorokaudeksi, viikonlopuksi tai viikoksi. Voit tulla Rovaniemeltä mukavasti SkiBussilla ja vuokrata auton vasta meiltä. Teethän varauksen kuitenkin etukäteen saatavuuden varmistamiseksi.

Rovaniemen lentokentällä sinua palvelee useat autovuokraamoketjut.

Tietoa Pyhästä

Pyhällä tavataan!

Pyhätunturi on pieni kylä Itä-Lapissa, Pelkosenniemen kunnassa lähellä Kemijärveä. Rovaniemeltä omalla autolla Pyhälle ajaa n. 1,5 tunnissa. Pyhätunturilla sijaitsevat Pyhän laskettelukeskus ja Pyhä-Luoston kansallispuisto, jonka retkeilyreiteille ja laduille pääsee aivan iglu-hotellimme läheltä. Pyhällä aika kuluu mukavasti omatoimisesti alueeseen tutustuen tai monipuolisten järjestettyjen retkien ja aktiviteettien parissa, joita voit varata kätevästi suoraan sivuiltamme.
Lue lisää Pyhätunturista
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?