fbpx

Varausehdot

Yleiset varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa, mikäli asiakkaan ja Pyhä Igloos Oy:n (myöhemmin majoittaja) välillä ei ole tehty muuta erillistä sopimusta.

Varaaminen ja varausvahvistus

Varatkaa majoituksenne Online–varausjärjestelmän kautta osoitteessa pyhaigloos.fi.

Varaukset vahvistamme sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilattu majoitus. Onnistuneen varauksen jälkeen järjestelmä lähettää teille sähköpostitse vahvistusviestin automaattisesti.

Olkaa huolellinen sähköpostiosoitetta syöttäessä. Jollette saa varausvahvistusta ja kuittia suorituksestanne tarkistakaa ensimmäisenä sähköpostinne roskapostilaatikko.  

Online–järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää teiltä vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Varauksen yhteydessä sitoudutte kyseisenä aikana voimassa oleviin ehtoihin. Meille varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Alaikäisen majoittuessa yksin tulee huoltajan etukäteen kirjallisesti ilmoittaa hyväksyvänsä majoittumisen sekä kantavansa vastuun alaikäisestä ja hänen toiminnastaan. Kirjallisen ilmoituksen voi toimittaa meille vapaamuotoisena sähköpostitse info@pyhaigloos.fi

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja kohteessamme.

Maksutavat

Tuotteet ja palvelut maksetaan tilauksen yhteydessä. Online–varausjärjestelmässä voidaan maksaa varaus luottokortilla. Maksunvälittäjänä ja maksunsaajana Pyhä Igloosin omien tuotteiden osalta toimii Visma Pay ja kolmansien osapuolten retkien maksuvälittäjänä toimii Stripe.

Mikäli maksu suoritetaan pankkikorteilla,  Visa-, MasterCard-, Eurocard- tai American Express -korteilla, Pyhä Igloos toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Maksuihin liittyvistä reklamaatioista vastaa maksunvälittäjät. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Tulo- ja lähtöaika

Sisäänkirjautumisenne alkaa klo 16. Vastaanottomme palvelee sisäänkirjautumisessa klo 16 -17.30 välisenä aikana. Tämän jälkeen saapuessanne sopikaa kanssamme myöhäisemmästä saapumisajasta sekä avainkoodin käytöstä.

Uloskirjautuminen lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Saapuminen klo 17.30 jälkeen

Ilmoittakaa meille myöhäisestä saapumisestanne ajoissa puhelimitse +358 400 448 160 tai sähköpostitse info@pyhaigloos.fi

Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 21.00 asti. Tämän jälkeen hotellilla on oikeus antaa huone pois, jollette ole saapuneet tai ilmoittaneet myöhemmästä saapumisesta. 

Vastaanottomme ollessa suljettuna asetamme teille ovikoodin, jonka saatte tekstiviestillä ja näin pääsette sisään huoneistoon.

Kontaktittomat sisäänkirjautumiset voitte sopia vastaanottomme kanssa vähintään vuorokautta aiemmin puhelimitse +358 400 448 160 tai sähköpostitse info@pyhaigloos.fi.

Saapumatta jättäminen

Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, majoittajalla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

Varauksen peruutus

Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan, varattavan tuotteen mukaisesti. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä. Varauksen peruutus tulee tehdä ottamalla yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.

Majoituksen peruutusehdot

1.6. - 30.11. välinen aika
  • Majoitukset voidaan perua maksutta, kun peruutus tehdään vähintään 3 päivää ennen majoitusta.
1.12. - 31.5. välinen aika 
  • Majoitukset voidaan perua maksutta kun peruutus tehdää vähintään 30 päivää ennen majoitusta.
  • Majoituksista peritään 50% osuus, mikäli peruminen tapahtuu 8-29 päivää ennen majoituksen alkua 
  • Mikäli peruutus tehdään alle 7 vuorokautta majoituksen alkamisesta peritään koko majoituksen hinta.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai majoittajasta riippumaton este, voi majoittaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on majoittajalla oikeus perua varaus. Pakottavista syistä majoittajalla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen. Majoittaja korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset. Varauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta, ei valmismatkalaki.

Vakavissa sairaus- tai tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus, jolloin veloitamme ainoastaan toimistokulut 35 €/huone. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys majoittajalle 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

Mikäli varauksesta on aiheutunut hotellille erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan ne täysimääräisenä varauksen peruutustilanteessa.

Lahjakortit

Pyhä Igloos lahjakortta voi käyttää majoituksien ja itse tuottamiemme lisäpalveluiden maksuihin.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sen koodi toimitetaan ostajalle sähköpostiviesteillä. Lahjakorttikoodia voi käyttää maksuksi online-varausten yhteydessä syöttämällä lahjakorttikoodi tilaukselle "käytä koodia" -toiminnolla, jolloin kortin arvoa käytetään tilauksen maksuun. Lahjakorttia ei voi muuttaa käteiseksi, eikä sen mahdollisesti käyttämätöntä arvoa palauteta.

Välinevuokraukset

Vuokravälineiden kuten polkupyörien ja moottorikelkan varausehdot ovat luettavissa tuotteen esittelysivulla osoitteessa pyhaigloos.fi

Rovaniemellä tapahtuvan vesijettivuokrauksen varausehdot ovat luettavissa tuotteen esittelysivulla osoitteessa actionroi.fi

Muuta

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Majoittaja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Pyhä Igloos kuuluu Matkailu- ja Ravintolapalveluiden järjestöön,  MaRa ry:n, joka  on matkailu-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan yrittäjien ja työnantajien edunvalvoja ja työmarkkinajärjestö.

Jollei Pyhä Igloos Oy:n varaus- ja peruutus ehdoissa muuta määritellä, noudatamme MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja.

Päivitetty 21.5.2022

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?