fbpx

Varausehdot

Seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja Pyhä Igloos Oy:n (myöhemmin majoittaja) välillä ei ole tehty erillistä sopimusta.

Varaaminen ja varausvahvistus

Majoitus varataan Online–varausjärjestelmän kautta osoitteessa pyhaigloos.fi. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilattu majoitus. Online–järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Alaikäisen majoittuessa yksin tulee huoltajan etukäteen kirjallisesti ilmoittaa hyväksyvänsä majoittumisen sekä kantavansa vastuun alaikäisestä ja hänen toiminnastaan.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Maksutavat

Tuotteet ja palvelut maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä. Online–varausjärjestelmässä voidaan maksaa varaus luottokortilla. Maksunvälittäjänä ja maksunsaajana Pyhä Igloosin omien tuotteiden osalta toimii Visma Pay ja kolmansien osapuolten retkien maksuvälittäjänä toimii Stripe.

Mikäli maksu suoritetaan pankkikorteilla,  Visa-, MasterCard-, Eurocard- tai American Express -korteilla, Pyhä Igloos toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Maksuihin liittyvistä reklamaatioista vastaa maksunvälittäjät. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 16.00 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Saapuminen klo 16.00 jälkeen

Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 21.00 asti. Tämän jälkeen hotellilla on oikeus antaa huone pois, jos asiakas ei ole saapunut tai ilmoittanut myöhemmästä saapumisesta. Ennakkomaksetut huoneet säilyvät varattuina myös klo 16.00 jälkeen.

Vastaanottomme ei ole välttämättä avoinna enää illalla ja niissä tilanteissa meiltä saa ovikoodin, jolla pääsee sisään huoneeseen.

Saapumatta jättäminen

Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, majoittajalla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

Varauksen peruutus

Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan, varattavan tuotteen mukaisesti. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä. Varauksen peruutus tulee tehdä ottamalla yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.

Majoituksen peruutusehdot

1.6.2021-1.9.2021
  • Majoitukset voidaan perua maksutta, kun peruutus tehdään vähintään 3 päivää ennen majoitusta.
1.9. - 31.12.2021
  • Majoitukset voidaan perua maksutta kun peruutus tehdää vähintään 30 päivää ennen majoitusta.
  • Majoituksista peritään 50% osuus, mikäli peruminen tapahtuu 8-29 päivää ennen majoituksen alkua 
  • Mikäli peruutus tehdään alle 7 vuorokautta majoituksen alkamisesta peritään koko majoituksen hinta.
Muiden varausten osalta noudetetaan alla olevia sääntöjä.
  • Mikäli huonevaraus perutaan vähintään 90 vrk ennen tulopäivää, veloitamme toimistokuluja 35 €.
  • Mikäli huonevaraus perutaan 89 – 70 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 25% varauksen kokonaissummasta.
  • Mikäli huonevaraus perutaan 69 – 46 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 50% varauksen kokonaissummasta.
  • Mikäli huonevaraus perutaan 45 – 0 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluja 100% varauksen kokonaissummasta.


Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai majoittajasta riippumaton este, voi majoittaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on majoittajalla oikeus perua varaus. Pakottavista syistä majoittajalla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen. Majoittaja korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset. Varauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta, ei valmismatkalaki.

Vakavissa sairaus- tai tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus, jolloin veloitamme ainoastaan toimistokulut 35 €/huone. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys majoittajalle 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

Mikäli varauksesta on aiheutunut hotellille erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan ne täysimääräisenä varauksen peruutustilanteessa.

Lahjakortit

Pyhä Igloos lahjakortta voi käyttää majoituksien ja itse tuottamiemme lisäpalveluiden maksuihin.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sen koodi toimitetaan ostajalle sähköpostiviesteillä. Lahjakorttikoodia voi käyttää maksuksi online-varausten yhteydessä syöttämällä lahjakorttikoodi tilaukselle "käytä koodia" -toiminnolla, jolloin kortin arvoa käytetään tilauksen maksuun. Lahjakorttia ei voi muuttaa käteiseksi, eikä sen mahdollisesti käyttämätöntä arvoa palauteta.

Välinevuokraukset

Vuokravälineiden kuten polkupyörien ja moottorikelkan varausehdot ovat luettavissa tuotteen esittelysivulla osoitteessa pyhaigloos.fi

Rovaniemellä tapahtuvan vesijettivuokrauksen varausehdot ovat luettavissa tuotteen esittelysivulla osoitteessa actionroi.fi

Muuta

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Majoittaja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Siltä osin kuin näissä ehdoissa ei muuta määritellä, noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja http://www.mara.fi/ext/cms3/attachments/majoitusliikkeiden-varaus_-ja-peruutusehdot.pdf

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?